фитнес оборудване

ИНСТАЛИРАНЕ, ТРАНСПОРТИРАНЕ И ТОВАРО-РАЗТОВАРНИ ДЕЙНОСТИ  

АНИМАКС ПРО имаме богат опит в доставката, транспортирането и инсталирането на фитнес уреди, както в професионални зали, така и в домашни условия, от единични бройки до цялостно оборудване. 

На пръв поглед прост, процесът на подготовка, пренасяне и инсталиране на фитнес оборудване изисква специфични знания и умения, за да може да бъде възможно най-ефективен и безопасен.

Много от обектите ни изискват индивидуален подход за внасяне или изнасяне на оборудването. Тъй като машините са тежки и трудни за пренасяне е необходимо тяхното разглобяване и сглобяване или да бъдат транспортирани по специфичен начин, за да не се наранят те самите или хората, които се занимават с тях.

Правилната инсталация на силовите и кардио уреди е много важна за по-нататъшната им безопасност за потребителите и техническа изправност.

ПОДДРЪЖКА НА ФИТНЕС ОБОРУДВАНЕ

Вие работите здраво в залата, но не само вие, същото прави и вашето фитнес оборудване. Редовно проверявате маслото на колата, например, а защо не тогава и лентата на вашата бягаща пътека?

Поддръжката на фитнес уредите е важна, тъй като има много движещи се части, които трябва да работят заедно. При редовна профилактика, нашите техници биха забелязали проблемите преди да станат по-големи и да доведат до счупване и спиране на уреда. Нашата цел е да осигурим безопасната и безпроблемна работа на вашето фитнес оборудване.

Редовната профилактика ще:

  • Намали разходите ви като предотврати малки проблеми преди да се превърнат в скъпи ремонти;
  • Удължи живота на вашите фитнес уреди като предотврати прекомерното им и неправилно износване;
  • Ще намали времето, в което уредите не функционират като предотврати проблемите преди да са се случили;

Тъй като всяка фитнес зала е различна ние ще направим вашия график за поддръжка изцяло съобразен с вашите нужди, бюджет, работно време или ще направим визити при конкретно запитване.

 

СЕРВИЗ И РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ 

Нашият екип е специализиран в сервизирането и ремонтирането на професионални фитнес уреди на повечето топ световни марки – Life Fitness, Technogym, Precor в това число бягащи пътеки, кростренажори, велоергометри, гребни тренажори и силови уреди. 

Времето, в което вашите фитнес уреди на работят за вас е скъпо, а за клиентите ви изнервящо. Нашите техници ще посетят обекта ви и ще направят диагностика, за да можем да ви кажем какви резервни части ще са нужни и колко ще струва ремонта. Ако предпочитате можете да изпратите уреда и до нашия сервиз.

С цел да върнем възможно най-бързо вашата машина в работещо състояние се опитваме да подготвим веднага. Поддържаме в наличност повечето от най-често използваните резервни части, а широката ни мрежа от производители ни позволява да набавим по-бързо всичко допълнително.

Допълнителните ни персонализирани услуги включват: претапициране, подмяна на въжета при силовите машини, цялостно пребоядисване или освежаване на метални елементи.

 

ДИЗАЙН И РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ФИТНЕС ПОМЕЩЕНИЯ

Ние от WEST GYM FE можем да ви помогнем с дизайна на новата ви фитнес зала, от разпределението и позиционирането и избора на отделните машини.

Има много фактори, които трябва да имате предвид при създаването на една фитнес зала, планирайки ги в ранен етап ще си спестите много загубени време и пари:

  • Колко машини можете да поберете в предвидената тренировъчна площ – кои да изберете и кои да оставите, кои са основни и кои можете да добавите на следващ етап?
  • Ще имате ли достатъчно пространство за предвидения човекопоток?
  • Какъв тип настилка ще е подходящ за отделните зони?
  • Какви да бъдат параметрите на ел. инсталацията и как да позиционирате ел. изводите?